Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Kategorier
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
99 kr. 230 kr.
Filter

Oball

https://luxkidz.dk/10233-home_default/oball-wobble-bobble.jpg
https://luxkidz.dk/10234-home_default/oball-wobble-bobble.jpg
Oball - Wobble Bobble

Oball - Wobble Bobble

Pris
229,95 kr.
0
https://luxkidz.dk/10231-home_default/oball-rangle-rod.jpg
https://luxkidz.dk/10232-home_default/oball-rangle-rod.jpg
Oball - Rangle - Rød

Oball - Rangle - Rød

Pris
119,95 kr.
1
https://luxkidz.dk/10229-home_default/oball-rangle-pink.jpg
https://luxkidz.dk/10230-home_default/oball-rangle-pink.jpg
Oball - Rangle - Pink

Oball - Rangle - Pink

Pris
119,95 kr.
2
https://luxkidz.dk/10227-home_default/oball-rangle-gul.jpg
https://luxkidz.dk/10228-home_default/oball-rangle-gul.jpg
Oball - Rangle - Gul

Oball - Rangle - Gul

Pris
119,95 kr.
3
https://luxkidz.dk/10225-home_default/oball-rangle-gron.jpg
https://luxkidz.dk/10226-home_default/oball-rangle-gron.jpg
Oball - Rangle - Grøn

Oball - Rangle - Grøn

Pris
119,95 kr.
4
https://luxkidz.dk/10223-home_default/oball-rangle-bla.jpg
https://luxkidz.dk/10224-home_default/oball-rangle-bla.jpg
Oball - Rangle - Blå

Oball - Rangle - Blå

Pris
119,95 kr.
5
https://luxkidz.dk/10221-home_default/oball-rainstick.jpg
https://luxkidz.dk/10222-home_default/oball-rainstick.jpg
Oball - Rainstick

Oball - Rainstick

Pris
169,95 kr.
6
https://luxkidz.dk/10217-home_default/oball-classic-rodgronblagul.jpg
https://luxkidz.dk/10218-home_default/oball-classic-rodgronblagul.jpg
Oball - Classic -...

Oball - Classic -...

Pris
99,95 kr.
7
https://luxkidz.dk/10215-home_default/oball-classic-pinklilla.jpg
https://luxkidz.dk/10216-home_default/oball-classic-pinklilla.jpg
Oball - Classic - Pink/Lilla

Oball - Classic - Pink/Lilla

Pris
99,95 kr.
8
9

Oball

Hvis du er på udkig efter noget sjovt og stimulerende legetøj til din baby, er en Oball det helt rette valg.

Oball er både navnet på brandet og produktet, og det er således firmaet Oball, der producerer de populære Oballs, som er små bolde med huller og en hul midte, der giver gode muligheder for din baby at holde og bide i.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af de forskellige produkter fra Oball, hvor du har rig mulighed for at finde et stykke legetøj i en sød og flot farve, der vil passer perfekt ned i barnets tremmeseng, vugge eller barnevogn.

Hvad er en Oball?

En Oball er en lille bold, som dog ikke ligner andre bolde, du kender. En Oball er nemlig fyldt med små gribehuller, hvorfor hele bolden minder mere om et sammenrullet net end om en egentlig bold.

En Oball er således sammensat af bløde plastikringe, der kan bøjes og formes, så hele bolden bliver blød og ufarlig for den lille.

De mange små gribehuller i en Oball er helt perfekte til små babyer, som elsker at gribe fat i ting og bide i dem.

Selvom den lille ikke har lært så mange tricks med sine hænder endnu, så giver en Oballs mange gribehuller alligevel den lille mulighed for at tage fat og klemme sin Oball. Derfor kan helt små børn få mange sjove stunder ud af at holde fast i, kaste med og bide i sin Oball.

På samme tid hjælper leg med en Oball til at udvikle den lilles motorik i både hænder og fingrer, da der findes mange forskellige måder, hvorpå den lille kan tage fat om sin Oball og fumle rundt med den mellem fingrene.

Stimulerende legetøj til den mindste

Firmaet Oball startede på baggrund af idéen om at skabe en blød bold til babyer, som skulle hjælpe de små med at udvikle deres motorik i hænder og fingre.

Det var således kun med ét koncept og ét produkt, at Oball blev lanceret, men firmaet oplevede ikke desto mindre stor succes med sin første Oball, hvorfor netop dette produkt kan findes over stort set hele verden den dag i dag.

Siden begyndelsen er firmaet Oball også begyndt at producere en lang række andre produkter, som henvender sig til børn i alderen 0-6 år.

På samme måde som med en klassisk Oball er alt andet legetøj fra Oball udviklet til at stimulere den lille ved at aktivere både hænder, fingrer og hjerne, når der bliver leget og udforsket med de spændende produkter.

Oball er således altid garant for legetøj, som har en god evne til at fange ethvert barns interesse med sjove former og flotte farver, og da legetøjet fra Oball typisk ikke kræver de store færdigheder at anvende, kan helt små børn også altid være med.

Generelt handler alt legetøjet fra Oball om at skabe gode rammer om små børns udvikling ved at gøre det hele så naturligt og sjovt som muligt.

Den klassiske Oball

Her hos Luxkidz har du mulighed for at købe den klassiske Oball. Her finder du et udvalg af forskellige farver, men fælles for alle disse Oballs er, at de kommer uden ekstra tilbehør.

Det er således en Oball i sin mest original form, og den er som nævnt det perfekte valg til ethvert barn, da den stimulerer både barnets fantasi, nysgerrighed og motorik, når den lille griber fat i sin Oball og kaster rundt med den.

Oball som rangle

Hvis du gerne vil gå skridtet videre og købe en Oball med lidt flere muligheder, kan du vælge at købe en Oball rangle.

Du kender sikker en rangle som et stykke legetøj, den lille kan holde i, ryste med og lave lyde med, og det er præcis den samme grundlægende idé, som ligger bag Oball rangler.

En Oball rangle er således en klassisk Oball, hvor nogle af ringene i bolden dog er fyldt ud med små ting, der får bolden til at sige lyde som en rangle.

Det kan eksempelvis være små kugler i en plastikindpakning, som sidder fast på Oballen. De små kugler får en Oball rangle til at lave lyde, når barnet ryster med bolden, mens de små kugler i forskellige farver på samme tid vil hoppe rundt og give barnet endnu mere glæde og sjov.

Ingen farlige stoffer

Når du køber en Oball til dit eget barn eller som gave til et andet barn, kan du være sikker på, at ingen af produkterne indeholder farlige eller skadelige stoffer.

Alle produkterne fra Oball er testede, og de lever op til alle de stramme krav, der stilles til legetøj, som er henvendt til helt små børn.

Derfor kan et barn bide i sin Oball lige så meget, som han eller hun vil, da der absolut ingen farer er ved at være i tæt kontakt med legetøjet fra Oball.

En Oball er den perfekte gave til en lille ny

Hvis du har en barnedåb i kalenderen, eller hvis du gerne vil fejre en nylig fødsel hos en god veninde med en barselsgave, er en Oball et rigtig godt valg.

En Oball er en garanteret succes, da den kan bruges af alle små børn, hvorfor både piger og drenge kan få glæde og gavn af de sjove og stimulerende bolde.

Ved at købe en Oball kan du således være sikker på, at det ikke bliver en af de gaver, som kommer til at samle støv i skabet, men som rent faktiske kan bruges og vil blive brugt flittigt af barnet hver dag.

Derfor er en Oball den perfekte gave, og du kan være sikker på, at forældrene til barnet også vil værdsætte din omtanke og evne til at vælge en gave, som er både sjov og stimulerende.

Product added to wishlist