Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Kategorier
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
299 kr. 300 kr.
Filter

KongWalther

https://luxkidz.dk/9315-home_default/kong-walther-osterbro-handsker-faux-brown-bark.jpg
https://luxkidz.dk/9316-home_default/kong-walther-osterbro-handsker-faux-brown-bark.jpg
Kong Walther Østerbro...

Kong Walther Østerbro...

Pris
299,95 kr.
0
https://luxkidz.dk/9319-home_default/kong-walther-osterbro-handsker-faux-black-night.jpg
https://luxkidz.dk/9321-home_default/kong-walther-osterbro-handsker-faux-black-night.jpg
Kong Walther Østerbro...

Kong Walther Østerbro...

Pris
299,95 kr.
1

Som forældre til en lille baby kender du sikker alt til de mange udfordringer, som opstår i forbindelse med pasningen af den lille hver eneste dag. De mange udfordringer kan du aldrig komme helt af med, men du kan imødekomme dem og gøre det hele lidt nemmere for dig selv ved at købe nogle gode produkter, som er skabt til livet som forældre med småbørn.

Sådanne produkter finder du i vores udvalg af praktiske hjælpemidler fra KongWalther, der netop er skabt med de specifikke formål at gøre livet nemmere for forældre i forbindelse med de små udfordringer, der opstår hver dag.

En mors udfordringer startede det hele

KongWalther blev stiftet af Tine Land i 2020, hvor det var Tines egne frustrationer i det daglige som mor til en lille ny, der inspirerede hende til at starte virksomheden. Tine fik sit første barn tilbage i sommeren 2019, og hun stødte hurtigt på de mange udfordringer, som alle forældre til nyfødte oplever hver dag.

Helt konkret var det en gåtur med den lille i barnevognen på en kold vinterdag, der satte gang i tankerne om projektet. Som alle andre forældre måtte Tine hver dag gå tur med din lille i barnevognen – også selvom vejret bød på frost, vind, regn eller sne.

På en af disse ture blev Tine træt af at fryse sine fingre, når hun skulle tage handskerne af for at putte sutten i munden på den lille, og da den lille havde spyttet sutten ud for Gud ved hvilken gang, voksede frustrationen over kolde hænder sig og blev til en helt konkret idé.

Det var her idéen om den såkaldte Østerbro handske blev skabt, og det var denne idé, som senere skulle blive til virksomheden KongWalthers allerførste produkter. Handsken er specielt udviklet til forældre på gåtur med deres barnevogne i kulden, hvorfor navnet på handsken er inspireret af hendes egne kuldeskærende gåtur en vinterdag på Østerbro.

Selvom KongWalther endnu ikke har så mange år på bagen, er der siden stiftelsen i 2020 kommet flere produkter til, der alle sammen sigter efter at gøre små situationer som den daglige gåtur med den lille om vinteren lidt nemmere og lidt mere behagelig.

Med produkter fra KongWalther kan du således skrue lidt ned for frustrationen som forældre for i stedet at få lidt mere tid til at nyde de smukke stunder, der heldigvis er flest af som forældre til en lille ny. 

Den første handske

Idéen om en handske til barnevognsturene på kolde vinterdage blev som sagt startskuddet på virksomheden KongWalther. Derfor er Østerbro handsken også en hel central del af virksomhedens DNA, hvorfor du naturligvis også finder den populære handske lige her hos Luxkidz.

Men hvad er en Østerbro handske helt præcist? Kort sagt gør en Østerbro handske fra KongWalther det nemmere for dig at komme ind og ud af din handske, når du har brug for frie hænder til eksempelvis at putte sutten tilbage i den lilles mund.

Som forældre kender du helt sikkert til den udfordring, at den lille spytter sutten ud flere gang i løbet af en lur. Her handler det om at handle hurtigt, så du kan få sutten tilbage i munden, inden den lille begynder at græde og vågner op fra sin lur.

Når den lille sover, er det et gyldent stille øjeblik for alle forældre, hvorfor du naturligvis gerne vil gøre alt for at sikre, at dette øjeblik varer så lang tid som muligt. Derudover er det naturligvis også vigtigt for den lille, at han eller hun får al den søvn, som er nødvendig for et barn i den alder, hvorfor overvågning af sutten nogle gange kan være nødvendig.

Det er dog nemmere sagt end gjort, for hvad gør du, når du går rundt med store og klodsede handsker på en vinterdag? Her er det ikke nemt at komme ud af de store handsker for at frigøre en hånd til at putte sutten plads, men det er netop dette problem, som en Østerbro handsken fra KongWalther løser.

En Østerbro handske fra KongWalther fungerer nemlig på den måde, at den lynes fast om styret på din barnevogn. Designet af handsken er lavet sådan, at den nemt kan spændes om alle barnevognsstyr, da der sidder en lynlås på begge sider af handsken.

Derfor kan du nemt komme ind og ud af handskerne, når det bliver nødvendigt, så du lynhurtig kan få sutten tilbage i munden i en nødsituation. Med Østerbro handsker fra KongWalther kan du således undgå af fryse dine fingre af, når kong vinter viser sig fra sin koldeste side, da du ikke behøver at blotte dine hænder for frostvejret i særlige lang tid ad gangen.

Østerbro handsker fra KongWalther er rigtig varme samt vandafvisende, så du aldrig nogensinde igen vil opleve at komme hjem fra en gåtur med den lille med ubevægelige fingre, der skal bruge en halv time på at tø op.

Derfor kan Østerbro handsker fra KongWalther gøre din hverdag som forældre lidt nemmere og en hel del mere behagelige.

Lækkert design og høj kvalitet

Østerbro handsker og de andre produkter fra KongWalther er alle lavet i en høj kvalitet, hvor der på samme tid er stort fokus på at skabe et stilrent, moderne og lækkert design.

Det kommer bl.a. til udtryk i Østerbro handsken, der kommer i flere forskellige lækre designs, der alle er lavet til at gå i flot samspil med enhver moderne barnevogn samt med enhver lækker og stilren vinterjakke, hvorfor disse handsker kan bruges af alle barnevognsbrugere – både på Østerbro og alle andre steder i landet.

Køb dine KongWalther produkter hos Luxkidz

Hvis du kender til de samme udfordringer som Tine Land tilbage i 2020 stødte ind i under en gåtur med den lille på Østerbro, kan du købe dine nye KongWalther produkter lige her hos Luxkidz.

Hos os er vi stolte af at kunne præsentere en lang række produkter fra bl.a. KongWalther, som bidrager til at gøre det daglige arbejde som forældre en lille smule nemmere, så du kan få mere tid til at hygge og nyde den værdifulde tid, det er at gå derhjemme med en lille ny.

Product added to wishlist