Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Køn
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
490 kr. 700 kr.
Filter

Skibukser

https://luxkidz.dk/18822-home_default/marmar-skibukser-orla-dusty-earth.jpg
https://luxkidz.dk/18823-home_default/marmar-skibukser-orla-dusty-earth.jpg
MarMar Skibukser - Orla -...

MarMar Skibukser - Orla -...

Pris
699,95 kr.
  • Ny
0
https://luxkidz.dk/6973-home_default/en-fant-skibukser-en-fant-martini-olive.jpg
https://luxkidz.dk/6974-home_default/en-fant-skibukser-en-fant-martini-olive.jpg
EN FANT Skibukser - En Fant...

EN FANT Skibukser - En Fant...

Pris
Normalpris 699,95 kr. -60% 279,98 kr.
  • -60%
1
https://luxkidz.dk/7000-home_default/en-fant-skibukser-en-fant-leather-brown.jpg
https://luxkidz.dk/7001-home_default/en-fant-skibukser-en-fant-leather-brown.jpg
EN FANT Skibukser - En Fant...

EN FANT Skibukser - En Fant...

Pris
Normalpris 699,95 kr. -60% 279,98 kr.
  • -60%
2
https://luxkidz.dk/6396-home_default/hummel-skibukser-storm-black.jpg
https://luxkidz.dk/6400-home_default/hummel-skibukser-storm-black.jpg
Hummel Skibukser - Storm -...

Hummel Skibukser - Storm -...

Pris
650,00 kr.
3

Skibukser

Når vinterens kolde vinde så småt begynder at trække ind over landet, er det ensbetydende med, at både du og dit barn må finde det varme tøj frem fra skabet.

For at holde varmen i et koldt land som Danmark, er godt overtøj en nødvendighed, og en af de ting, som er svær at komme udenom, er de varme skibukser.

Derfor har vi samlet vores store udvalg af skibukser lige her på siden, hvor du kan finde lige netop det par, som dit barn skal bruge for at holde varmen om benene hjemme på kælkebakken eller på skiløjperne i udlandet.

Her finder du skibukser fra mange store og populære brands, hvorfor du altid er garanteret høj kvalitet og lækre designs, når du handler her på siden.

Du kan bl.a. vælge:

  • Skibukser fra EN FANT
  • Skibukser fra Molo
  • Skibukser fra Lego Wear

Skibukser til den danske vinter

Når sommeren er overstået, går der ikke lang tid, før kolde vinde begynder at trække ind over landet, og inden du ved af det, er vinteren godt i gang.

Derfor er det aldrig for tidligt at få opdateret garderoben og fyldt den op med noget tøj, som kan holde frost, kulde, sne og slud på afstand.

Det er ikke altid en nem opgave i et land som Danmark, men det er ikke desto mindre vigtigt, at du gør, hvad du kan, så dine børn altid har en mulighed for at komme ud og lege.

For børn er aktiv leg en vigtig del af det gode liv, og det er sågar en vigtig del af ethvert barns udvikling. Derfor må du som forældre altid sørge for, at dine børn har den rette beklædning, så det er muligt at komme en tur ud på legepladsen, når lysten til at være aktiv udenfor melder sig.

Og til det formål kan du vælge at investere i et par gode skibukser her fra siden, som kan holde benene varme som supplement til en god vinterjakke og et par gode vinterstøvler.

Når dit barn er aktivt udenfor om vinteren, er det vigtigt også at få dækket benene til med nogle varme klæder, da børn typisk holde af at lege nede ved jorden i eksempelvis sandkassen.

Det samme gælder, når barnet skal en tur på kælkbakken. Her er et par skibukser helt uundværlige, hvis du gerne vil undgå, at barnet får sne og skidt op under jakken, når den lille ryger af kælken, mens skibukserne selvfølgelig også er afgørende for at holde den lille varm om benene.

Derfor er et par skibukser perfekte til den danske vinter, hvor de isolerende egenskaber gør dem gode til at udstå de stride vintervinde og den kolde sne.

Skibukser til skiferien

Også når vinterferien skal bruges på ski i Alperne eller nordpå i de svenske og norske fjelde, er gode skibukser er must.

Her er temperaturerne endnu mere barske, og det er derfor vigtigt, at du tager dine forholdsregler og får pakket dine børn godt ind, så de kan klare kulden på toppen af bjerget og i de store snedriver.

Derfor er et par skibukser til dine børn en forudsætning for en vellykket skiferie. Med et par gode skibukser vil dine børn komme til at nyde ferien og de mange ture ned af pisterne i stedet for at komme hjem med stivfrosne lemmer.  

Skibukser med plads til bevægelse

Her hos Luxkidz finder du kun børnevenlige skibukser. Det betyder, at skibukserne ikke bare komme med gode isolerende egenskaber, der kan holde de små ben varme i både børnehaven og i Alperne – de kommer også med masser af plads til bevægelse.

Det er både vigtigt, når den lille løber rundt derhjemme i haven på en vinterdag, og når han eller hun forsøger at manøvrere ned af en ski- eller kælkebakke.

Her er det vigtigt med fleksible skibukser, så barnet ikke føler, at de varme benklæder bliver som store klodser omkring benene.

Skibukserne skal i stedet være lette og løse at have på, så barnet har sin fulde bevægelighed til enhver tid. Det er vigtigt for barnets lyst til at bevæge sig og komme udenfor, selvom det er koldt.

Et barn skal aldrig føle sig begrænset af sit tøj, når eventyrerne i det fri kalder, hvorfor det som forældre er vigtigt at vælge nogle skibukser, som ikke hæmmer barnet i sine bevægelser, men som i stedet giver ham eller hende de bedste forudsætninger for de gode og aktive barneliv – i høje snedriver såvel som under sommerens sol.

Smarte skibukser

Skibukser er naturligvis ikke bare et par praktiske benklæder, der kan holde kulden på afstand og give den lille mulighed for bevægelse på samme tid.

Skibukser skal selvfølgelig også være smarte og pæne at se på, og hvis du har et ungt familiemedlem, som er begyndt at gå op i god stil, kender du helt sikkert til, hvor vigtigt gode designs i barnets tøj er.

Derfor finder du en række lækre designs her på siden, så dit barn kan komme til at nyde godt af alle de praktiske egenskaber, som et par skibukser har at byde på, mens barnet på samme tid får nogle skibukser, som er designet i moderigtige snit, der passer til ethvert ungt menneskes krav.

Du finder bl.a. skibukser i flotte og skarpe farver, som passer lige ind i tiden, og som eksempelvis kan være det rette valg for den farveglade pige.

Du finder også skibukser i mere neutrale farver som eksempelvis sort, men som stadigvæk kommer i stilrene snit, der gør disse skibukser til det perfekte valg for både piger og drenge, der gerne vil have nogle elegante benklæder til vinter.

Alt dette og mere til finder du her hos Luxkidz, hvor du bl.a. også har mulighed for at vælge mellem skibukser med eller uden seler.

Product added to wishlist