Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Køn
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
149 kr. 700 kr.
Filter

Dukker, Dukkesenge, Dukkevogne og Tilbehør

https://luxkidz.dk/13192-home_default/smallstuff-dukke-luna.jpg
https://luxkidz.dk/13192-home_default/smallstuff-dukke-luna.jpg
Smallstuff Dukke - Luna

Smallstuff Dukke - Luna

Pris
349,95 kr.
0
https://luxkidz.dk/13195-home_default/smallstuff-dukke-ying.jpg
https://luxkidz.dk/13195-home_default/smallstuff-dukke-ying.jpg
Smallstuff Dukke - Ying

Smallstuff Dukke - Ying

Pris
Normalpris 349,95 kr. -50% 174,98 kr.
  • -50%
1
https://luxkidz.dk/11178-home_default/done-by-deer-sengetoj-dukkeseng-powder.jpg
https://luxkidz.dk/11178-home_default/done-by-deer-sengetoj-dukkeseng-powder.jpg
Done by Deer Sengetøj -...

Done by Deer Sengetøj -...

Pris
149,95 kr.
2
https://luxkidz.dk/11179-home_default/done-by-deer-dukkeseng-powder.jpg
https://luxkidz.dk/11180-home_default/done-by-deer-dukkeseng-powder.jpg
Done by Deer Dukkeseng -...

Done by Deer Dukkeseng -...

Pris
699,95 kr.
3

Dukker, dukkesenge, dukkevogne og tilbehør

En dukke i den ene eller den anden form er det perfekte stykke legetøj til dit lille barn, der gerne vil have en god og hyggelig ven til at putte med om aftenen, eller som gerne vil have noget sjovt at lege med i løbet af dagen.

Derfor har vi samlet vores store udvalg af dukker til dit barn lige her på siden, hvor du også finder alt inden for dukkesenge, dukkevogne og andet tilbehør til dukkeleg.

Dukker til alle børn hos Luxkidz

En dukke er et alsidigt stykke legetøj, der som sagt både kan bruges som putteven om natten og som sjovt selvskab i løbet af dagen.

For babyer og små børn kan en blød dukke være det helt rette valg, som den lille vil elske at kramme og bide i, og som takket være det bløde design passer perfekt som krammedyr natten igennem, hvilket vil gøre den lille tryg og få ham eller hende til at falde lidt nemmere til ro.

Også for de lidt ældre børn kan dukker bruges som godt selvskab i sengen, mens de også egner sig perfekt som legekammerat, når den lille får sat gang i fantasien og leger lille familie, te-selskab eller lignende.

Dukker kan desuden både bruges af drenge og piger, da moderne dukker er meget mere end bare de feminine dukker, du kender fra din egen barndom.

I dag kan du få actions dukker til den action-interesserede dreng, mens du selvfølgelig også finder alt inden for feminine dukker med langt hår og makeup til dine små piger, der elsker dette feminine dukkeunivers.

Dukker sætter gang i fantasien

En dukke kan betegnes som det ultimative stykke legetøj, som på god gammeldagsvis kræver noget af ejerens fantasi.

Med en dukke er der ingen smarte funktioner eller ting, der lyser og laver lyder, hvorfor alt er overladt til den lille og hans eller hendes fantasi.

Derfor må barnet selv sætte gang i fantasien ud fra det, som popper op i hovedet, når de små øjne falder på den ubevægelige dukke.

Der er sundt for den lilles tankevirksomhed, og det lærer barnet fra helt ung at sætte gang i og bruge fantasien på egen hånd.

En af de ting, som børn elsker at lave med en dukke, er rollelege. Her sætter fantasien gang i en verden, hvor dukken imiterer et virkeligt menneske, hvorfor dukken lærer barnet om den virkelige verden og en ting som empati.

Børn elsker nemlig at gøre som de voksne, og med dukker, der efterligner både babyer og voksne, er der lagt i kakkelovnen til et væld af spændende lege, hvor dit barn kan lege med på alle de dagligdagsting, du som mor eller far foretager dig i løbet af en dag.

Med dukker er der stort set ingen begrænsninger for, hvad den lille sætter gang i, og som forældre er det derfor bare med at læne sig tilbage og nyde det kære lille barn og den livlige fantasi.

Hvad finder dit barn på? Det er ikke til at sige, men der er helt sikkert en masse spændende eventyr, som bare venter på at blive opdaget af dit barn med fantasien og en sjov dukke som ledsager.

Dukkevogne og dukkesenge

Hvis du gerne vil hjælpe den lille til at udbygge universet med dukker og sætte yderligere gang i fantasien, kan du vælge at købe en dukkeseng, en dukkevogn eller begge dele.

Med en dukke og eksempelvis en dukkeseng kan den lille virkelig komme til at imitere dig som forældre, hvilket er noget, som alle børn som sagt elsker.

Her kan det ældste barn lære, hvordan du putter lillebror eller lillesøster i sengen om aftenen, og det ældre barn vil elske at gøre det samme med sin dukke i sin dukkeseng.

På samme måde kan du give barnet endnu flere muligheder for sjove leg ved at købe en dukkevogn. En dukkevogn imiterer en barnevogn eller en klapvogn, og dit barn vil således også elske at komme til at køre rundt med sin dukke i dukkevognen inde i stuen på samme måde, som du kører rundt med lillebror eller lillesøster i barnevognen udenfor.

Her hos Luxkidz finder du et bredt udvalg af dukkesenge og dukkevogne i flotte og søde designs, som vil passe perfekt ind på det velindrettede børneværelse.

Du finder også andet tilbehør til det gode dukkeliv som eksempelvis sengetøj til dit barns dukkeseng, så alle detaljer kan komme på plads.

Dukker og tilbehør i høj kvalitet hos Luxkidz

Her hos Luxkidz finder du dukker, dukkesenge, dukkevogne og tilbehør fra populære brands, som altid er garant for produkter i høj kvalitet.

Du finder bl.a. produkter fra det populære danske brand Done By Deer, der er kendt for sit store udvalg af en lang række produkter i høj kvalitet og i smukke designs til børn og babyer.

Du finder eksempelvis også dukker og tilbehør fra brandet Smallstuf, der ligeledes har skabt sig et navn på lækre produkter af høj kvalitet.

Derfor kan du være sikke på, at de dukker, dukkesenge, dukkevogne og tilbehør du kan købe her på siden, kommer til at leve op til alle dine krav, når det kommer til kvalitet.

Det er vigtigt at købe legetøj i høj kvalitet til dine børn, da børnene kommer til at være i tæt kontakt med eksempelvis sin dukke store dele af dagen.

Det gælder især for små babyer, der sover med deres dukker og bidder i dem, hvor det ikke duer med dukker i en ringe kvalitet lavet af materialer, der kan være skadelige for dit barn.

Men intet af dette finder du i diverse dukker, dukkesenge, dukkevogne og tilbehør her hos Luxkidz, hvor du kan være sikker på, at der er 100 % styr på både underholdningsværdi og sikkerhed. 

Product added to wishlist