Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Køn
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
199 kr. 330 kr.
Filter

Termostøvler

https://luxkidz.dk/18725-home_default/petit-by-sofie-schnoor-termostovler-glimmer-black.jpg
https://luxkidz.dk/18726-home_default/petit-by-sofie-schnoor-termostovler-glimmer-black.jpg
Petit by Sofie Schnoor...

Petit by Sofie Schnoor...

Pris
299,95 kr.
  • Ny
0
https://luxkidz.dk/18721-home_default/petit-by-sofie-schnoor-termostovler-glimmer-light-rose.jpg
https://luxkidz.dk/18722-home_default/petit-by-sofie-schnoor-termostovler-glimmer-light-rose.jpg
Petit by Sofie Schnoor...

Petit by Sofie Schnoor...

Pris
299,95 kr.
  • Ny
1
https://luxkidz.dk/18563-home_default/petit-by-sofie-schnoor-termostovler-glimmer-rose.jpg
https://luxkidz.dk/18566-home_default/petit-by-sofie-schnoor-termostovler-glimmer-rose.jpg
Petit by Sofie Schnoor...

Petit by Sofie Schnoor...

Pris
199,95 kr.
  • Ny
2
https://luxkidz.dk/7369-home_default/hummel-termostovler-junior-black-iris.jpg
https://luxkidz.dk/7370-home_default/hummel-termostovler-junior-black-iris.jpg
Hummel Termostøvler -...

Hummel Termostøvler -...

Pris
330,00 kr.
3
https://luxkidz.dk/7376-home_default/hummel-termostovler-junior-black.jpg
https://luxkidz.dk/7377-home_default/hummel-termostovler-junior-black.jpg
Hummel Termostøvler -...

Hummel Termostøvler -...

Pris
330,00 kr.
4

Hvis du gerne vil give dit barn et praktisk stykke fodtøj, er et par gode termostøvler det helt rette valg. Med termostøvler er dit barn nemlig sikret både varme og tørre fødder året rundt, så den lille altid kan komme ud og lege uden at blive kold om de små fusser.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af termostøvler, så dit barn kan blive klar til de kolde måneder med noget fodtøj, som kan klare både hård frost og stride rengbyer.

Udfordrende vejrforhold

Som forældre til små børn kender du sikkert til, hvor udfordrende det nogle gange kan være at klæde dine børn på til de omskiftelige danske vejrforhold.

Om sommeren kan en skyfri himmel få besøg af en regnbyge lige pludseligt og uden varsel, mens vintermånederne kan være både milde og regnfulde samt iskolde og fyldt med sne.

Så hvad gør du som forældre, når du gerne vil være sikker på, at dit barn kommer sikkert, varmt og tørt gennem alle årstider og alle vejrforhold?

En af de ting, du kan gøre, er at købe overtøj, som kan modstå mere end bare én vejrtype. Netop dét kan et par gode termostøvler, som er designet med det specifikke formål at holde både regn og kulde væk fra dine børns fødder.

Et par termostøvler kommer først og fremmest med de samme gode vandafvisende egenskaber, som du kender fra barnets gummistøvler. Termostøvler er nemlig dækket af en vandtæt overflade hele vejen rundt fra top til tå, så de ikke bare kan afvise en lille regnbyge, men så de også kan holde de små fødder tørre, når der hoppes i vandpytter eller vades gennem våd sne.

Dertil får du de gode isolerende egenskaber, som du kender fra andre termoprodukter som eksempelvis en termojakke. Med et par termostøvler bliver dine børn således klædt rigtig godt på til både et køligt efterår og en iskold vinter, da termostøvlerne sørger for at holde de små fødder varme i ned til mange minusgrader.

Vinterstøvler eller termostøvler?

Som forældre er du måske lidt forvirret over, om du både skal vælge termostøvler og vinterstøvler, eller om du kan nøjes med én af dem. Du tænker måske også over, hvilket valg der er bedst for dit barns fødder, samt hvilken støvle der er bedst til at holde de små fødder varme.

Faktisk kan et par gode termostøvler gå ind og erstatte de traditionelle vinterstøvler, da termostøvlerne som sagt kan holde dine børns fødder varme i yderst koldt vejr. Derfor er der ingen grund til at købe begge dele, hvis du vælger et par termostøvler.

Den vandtætte egenskab får du nemlig ikke med et par vinterstøvler på samme måde, som du gøre med et par termostøvler. For selvom mange vinterstøvler er gode til at holde regn ude, så er de ikke lavet til at holde større mængder vand og fugt ude af støvlerne.

Derfor kan du med vinterstøvler ikke være sikker på, at dine børn altid kommer hjem med tørre fødder, når de har været en tur ude i vandpytterne, eller når tøsneen daler tungt over legepladsen.

Derudover er termostøvler også lavet i et lettere materiale, så de ikke føles så tunge som vinterstøvler. Du kender sikkert selv til, hvordan et par vinterstøvler nemt kan føles som klodser om fødderne efter en lang dag, hvorfor du bare glæder dig til at komme indenfor og slippe fødderne fri.

Sådan er det ikke med et par termostøvler, der føles rigtig lette om fødderne, så barnet har energi og kræfter til at løbe rundt og lege i sine støvler hele dagen uden at blive generet af sit fodtøj.

Termostøvler er desuden langt nemmere at komme ind i og ud af igen, da de mest af alt minder om et par gummistøvler. Der er således ingen snørebånd eller velcrospænder, der skal fastgøres hist og her, før termostøvlerne sidder godt fast om foden.

I stedet kan barnet hoppe direkte ned i termostøvlerne som var de gummistøvler, mens de er lige så nemme at komme ud af igen. Det er endnu en ting, som er med til at gøre termostøvler endnu mere behagelige og endnu nemmere at bruge i dagligdagen.

Hvad med gummistøvler?

Gummistøver er gode til sommeren og de varmeste af forårs- og efterårsmånederne, men når det begynder at blive rigtig koldt, er et par termostøvler at foretrække.

Gummistøvler er nemlig typisk ikke foret eller isoleret på nogen måde, hvorfor den mindste kulde i jorden vil suse direkte ind igennem støvlen og gøre dine børns fødder kolde.

Et par gode sokker i gummistøvlerne kan hjælpe lidt, men til vinter er det både bøvlet at skulle have ekstra sokker på hele tiden og utilstrækkeligt overfor kulden.

Slidstærke termostøvler

En anden god egenskab ved termostøvler er, at de er lavet i gode materialer og et praktisk design, som kan holde til lidt af hvert.

Når dit barn bruger sine termostøvler store dele af året, kan du som forældre være sikker på, at de nok skal blive stresstestet i ny og næ. Det gode barneliv involverer et væld af spændende aktiviteter som træklatring, hoppen og meget mere, som alt sammen slider på fodtøjet.

Derfor er det upraktisk med fodtøj i dårlig kvalitet, som skal skiftes i tide og utide. Men ved at købe et par termostøvler er du garanteret, at du får noget varmt og vandtæt fodtøj, som på samme tid kan holde til at blive brugt hver dag til alle de ting, som børn elsker at lave.

Termostøvler til alle børn hos Luxkidz

Termostøvler er en af de mest praktiske stykker fodtøj, som du kan købe til dit barn. Det skyldes bl.a.

  • At termostøvler er yderst slidstærke
  • At termostøvler kan holde dine børns fødder varme i selv hård frost
  • At termostøvler holder alt vand væk fra dine børns fødder

Derfor er vi stolte af at kunne sælge termostøvler her hos Luxkidz, som giver dit barn mulighed for at være barn og lege udenfor året rundt uden at få forfrysninger i de små tæer.

Hos os finder du termostøvler til drenge og piger i alle aldre, så du helt sikker kan finde lige netop den termostøvle, dit barn står og mangler.

Product added to wishlist