Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
130 kr. 200 kr.
Filter

Tørklæder

https://luxkidz.dk/18270-home_default/d-xel-torklaede-semi-grey-melange.jpg
https://luxkidz.dk/18272-home_default/d-xel-torklaede-semi-grey-melange.jpg
D-XEL Tørklæde - Semi Grey...

D-XEL Tørklæde - Semi Grey...

Pris
199,95 kr.
  • Ny
0
https://luxkidz.dk/18267-home_default/d-xel-torklaede-off-white.jpg
https://luxkidz.dk/18269-home_default/d-xel-torklaede-off-white.jpg
D-XEL Tørklæde - Off White

D-XEL Tørklæde - Off White

Pris
199,95 kr.
  • Ny
1
https://luxkidz.dk/6209-home_default/bows-by-staer-toerklaede-nola-gul.jpg
https://luxkidz.dk/6209-home_default/bows-by-staer-toerklaede-nola-gul.jpg
Bows By Stær Tørklæde -...

Bows By Stær Tørklæde -...

Pris
129,95 kr.
2
https://luxkidz.dk/6208-home_default/bows-by-staer-toerklaede-nola-gyldenbrun.jpg
https://luxkidz.dk/6208-home_default/bows-by-staer-toerklaede-nola-gyldenbrun.jpg
Bows By Stær Tørklæde -...

Bows By Stær Tørklæde -...

Pris
129,95 kr.
3
https://luxkidz.dk/6207-home_default/bows-by-staer-toerklaede-nola-army.jpg
https://luxkidz.dk/6207-home_default/bows-by-staer-toerklaede-nola-army.jpg
Bows By Stær Tørklæde -...

Bows By Stær Tørklæde -...

Pris
129,95 kr.
4

Tørklæder

Tørklæder kommer med mange gode egenskaber, hvor det selvfølgelig først og fremmest er med til at holde dig og dit barn varm om halsen, når det er køligt på en sommeraften eller hundekoldt på en vinterdag.

Tørklæder er desuden smarte tilføjelser til barnet, der går op i mode og god stil på samme tid, hvorfor et tørklæde til dit barn eller et andet barn i familien kan være en perfekte gave til eksempelvis en fødselsdag eller til jul.

Derfor har vi samlet vores udvalg af tørklæder til børn lige her på siden, så du nemt kan finde frem til lige netop dét tørklæde, som du er på udkig efter, og som passer til dit barn, når det kommer til funktionalitet og stil.

Tørklæder til de kolde måneder

Når sommerens varme forlader landet og giver plads til efteråret, går der ikke lang tid, før det begynder at blive rigtig koldt udenfor.

Derfor må du som forældre naturligvis sørge for, at dit barn har den rette beklædnings til at holde varmen i det tiltagende kolde vejr. En god og varm beklædning indebærer mange ting, og udover noget varmt og lækkert overtøj, så er tilbehør som huer, handsker og tørklæder også en nødvendighed.

Selvom et tørklæde virker som en lille ting, så kan det gøre en stor forskel mod kulden. Det gælder især på blæsende dage, hvor den kolde vind hurtigt finder vej ind til kroppen via halsen og nakken, hvis dit barn ikke har et tørklæde på, når han eller hun løber rundt og leger udenfor.

Derfor er et tørklæde ofte helt afgørende for at kunne holde varmen på en kold dag, hvorfor et tørklæde også tjener formålet at holde de irriterende forkølelser ude af kroppen.  

Et tørklæde er således et godt supplement til vinterjakken og det andet overtøj, der i fællesskab kan holde dit barn varmt vinteren igennem.

Men også om efteråret og om foråret er et tørklæde yderst brugbart. Det er nemlig rart at få et tørklæde på, så snart det bliver lidt køligt i vejret. Derfor er et tørklæde også en god ting at have med sig på en forårsdag i skolegården, hvor solen måske nok skinner, men hvor det stadig er koldt og køligt i skyggen.

Det samme gælder for kølige måneder i efteråret, og så kan et let tørklæde faktisk også være rart at have med i tasken på en sommeraften. Det er ikke altid lige varmt om sommeren, og ofte bliver aftenerne ganske kolde, hvorfor et tørklæde kan være et godt supplement til en varm sweater, når solen går ned.

Tørklæder er god stil

Oven i de varme egenskaber som et tørklæde har, så får dit barn også et dekorativt element, som kan bruges til at komme til at se lidt mere smart ud.

For selvom et tørklæde først og fremmest er en praktisk beklædningsdel, så er det også et moderigtigt tilbehør, der kan fungere som den perfekte prik over i’et, når dit barn gerne vil se smart ud til enten hverdag eller fest.

Det behøver således ikke være koldt, før dit barn kan bruge et tørklæde, for det kan også bindes eller hænges løst om halsen, så det ikke er varmen men i højere grad det dekorative element, som barnet får ud af tørklædet.

Tørklæder med mange egenskaber

Et tørklæde hjælper til at holde kolde vinde væk fra hals og krop, hvis du placerer det om halsen. Men et tørklæde kan faktisk også bruges til en lang række andre ting, hvorfor du får et alsidigt stykke tilbehør til dit barn, der kan gavne i mange af livets situationer.

Dit barn kan eksempelvis også bruge sit tørklæde:

  • Som hårbånd
  • På stranden
  • Som værn mod en skarp sol

Hvis du køber et lille og let tørklæde til dit barn, kan det bruges som et dekorativt element andre steder på kroppen. Et flot tørklæde pynter ikke kun rundt om halsen på dit barn – det kan også bindes omkring håndledet eller bruges som hårbånd.

Det er et tørklæde multifunktionelt, da det kan tages af halsen, når det er varmt, og i stedet bruges som et farverigt og anderledes bånd til håret, der kan holde de lange lokker væk fra øjnene under eksempelvis fysiske aktiviteter på legepladsen.

Også på stranden og på en varm sommerdag kan et tørklæde bruges til flere forskellige ting. Hvis du køber et stort tørklæde til dit barn, som virkelige kan holde kulden ude i det kolde måneder, så kan selvsamme store tørklæde faktisk også bruges som et skørt på eksempelvis stranden.

Hvis tørklædet er stort nok, kan det nemlig nemt bindes om hofterne på dit barn, hvor det kan komme til at fungere som et varmende skørt udenom bikinien. Du kan binde det store tørklæde fast om barnet, når i bevæger jer mod stranden, hvor det er nemt at få af i en fart, så bølgerne kan indtages uden ventetid.

På samme måde kan et tørklæde bindes om hofterne og om kroppen, når håndklædet har gjort sit arbejde og tørret kroppen. Her kan et stort tørklæde fungere som et varmende tæppe mellem badeturene, eller når turen går hjem igen.

Hvis dit barn opholder sig meget ude i solen i forbindelse med en strandtur eller anden sommerlig aktivitet, kan det også nogle gange være rart med et værn mod den skarpe sol, hvis en solskoldning ligger og lurer.

Her kan både store og små tørklæder tages med for at binde rund om hovedet, hvor det vil beskytte den lille mod de stærke stråler midt på dagen, så en forbrænding kan undgås.

Dit barn får således mange muligheder, hvis du køber et eller flere tørklæder her på siden, og du må således ikke tro, at et tørklæde kun er forbeholdt en plads på halsen i de kolde vintermåneder .

Product added to wishlist