Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Køn
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
149 kr. 250 kr.
Filter

Myggenet

https://luxkidz.dk/5245-home_default/konges-sloejd-myggenet-barnevogn-orange-beige.jpg
https://luxkidz.dk/5246-home_default/konges-sloejd-myggenet-barnevogn-orange-beige.jpg
Konges Sløjd Myggenet -...

Konges Sløjd Myggenet -...

Pris
249,95 kr.
0
https://luxkidz.dk/5241-home_default/konges-sloejd-myggenet-barnevogn-cognac.jpg
https://luxkidz.dk/5242-home_default/konges-sloejd-myggenet-barnevogn-cognac.jpg
Konges Sløjd Myggenet -...

Konges Sløjd Myggenet -...

Pris
Normalpris 249,95 kr. -40% 149,97 kr.
  • -40%
1
https://luxkidz.dk/5237-home_default/konges-sloejd-myggenet-barnevogn-blossom-mist-birk.jpg
https://luxkidz.dk/5238-home_default/konges-sloejd-myggenet-barnevogn-blossom-mist-birk.jpg
Konges Sløjd Myggenet -...

Konges Sløjd Myggenet -...

Pris
Normalpris 249,95 kr. -40% 149,97 kr.
  • -40%
2

Myggenet

Du kender sikkert selv til den plage, en sværm af myg kan være på en sommernat eller under en hyggelig grillmiddag en aften på terrassen. Men myg udgør ikke kun en gene for voksne – de kan også være med til at skabe stort ubehag for en lille baby.

Derfor må du som forældre naturligvis sørge for at beskytte den lille mod de sultne myg, når myggesæsonen begynder. 

Du kan finde dit nye myggenet lige her på siden. Vi tilbyder bl.a. myggenet, som er perfekte til at smide over barnevognen, så dit barn kan være helt sikker på at undgå myggestik, når det sover.

Myggenet til barnevognen

For de fleste babyer byder dagen på en eller flere lure udenfor i barnevognen. Det er rigtig sundt for børn at sove udenfor, men i de varme måneder følger en lille og summende fare med, når du lægger den lille til ro ude på terrassen eller i haven.

Det er selvfølgelig myg, der er tale om, og hvis du ikke tager dine forholdsregler, kan de små flyvende blodsugere hurtigt gøre livet surt for din baby.

Mange myggestik kan gøre ondt og resultere i en utilfreds baby, mens det også kan betyde, at den lille får svært ved at falde til ro om aftenen, når de mange stik begynder at klø.

Alle disse ting vil du som forældre naturligvis gerne undgå, og det gør du bedst ved at udstyre barnevognen med et myggenet, som garanterer at holde de små kryb ude af dit barns seng.

Et myggenet resulterer også i en mere rolig og dyb søvn, da de små summende insekter hurtigt kan vække den lille, når de flyver rundt omkring ørene.

Derfor er et myggenet et vigtigt skridt på vejen mod at give den lille de bedste betingelser for en god søvn, hvilket vil komme både den lille og forældre til gavn.

Her hos Luxkidz kan du købe et myggenet, som passer perfekt til barnevognen, og som nemt kan foldes ud og spændes over vognen med en indbygget elastik.

Myggenet til tremmesenge og vugger

Det er selvfølgelig ikke kun den store verden udenfor huset, der bebos af de irriterende myg. Ofte sker det nemlig, at de også smyger sig ind ad et åbent vindue i huset, hvorfor du og din baby aldrig kan være sikre på at undslippe de små plager, selvom I sover indenfor.

Derfor er det også en rigtig god idé at investere i et myggenet til at bruge indendørs, hvor nettet kan dække tremmesengen, vuggen eller anden form for seng, som den lille sover i.

Her vil et myggenet på samme måde beskytte den lille om natten, da de små myg ikke har en chance for at trænge ind i sengen og tage små bidder af dit barn – til gavn for både dig og den lille.

Myggenet mod andre insekter

Et myggenet holder ikke kun myg ude. De praktiske net holder selvfølgelig også alle andre insekter og dyr ude af eksempelvis barnevognen, hvilket kan være en stor fordel året rundt.

For selvom myg er den absolut største fare mod dit barns søvn, så kan insekter som eksempelvis fluer og edderkopper også genere dit barn, når han eller hun ligger ude i barnevognen.

Også hvepse og bier udgør en fare for dit barn, der ligger og sover, men med et myggenet kan du være helt sikker på, at den lille altid er fuldt beskyttet mod alle former for kryb, der kunne finde på at gøre den lille fortræd eller vække ham eller hendes fra sin middagslur.

Transportable myggenet

Et myggenet er en lille størrelse, som yder stor beskyttelse. Når du pakker dit myggenet sammen, vil det ikke fylde særlig meget, hvilket betyder, at du kan dit myggenet med overalt.

Vores myggenet her på siden kommer typisk i en lille pose, som du altid kan bruge til at opbevare nettet i, når det ikke er i brug.

I sammenfoldet form og pakket ned i den medfølgende pose kan myggenettet altid nemt opbevares i barnevognen, så det er klart til at tages i brug, når det bliver nødvendigt.

Af samme grund kan et myggenet nemt gemmes væk i en skuffe på børneværelset, mens du også altid har mulighed for at tage nettet med på farten, så den lille også kan beskyttes mod myg og andre insekter, når hele familien kører på ferie eller skal på weekendtur hos familien i den anden ende af landet.

Myggenet til drenge og piger

Hvis du gik og troede, at et myggenet bare er et myggenet, så kan du godt tro om igen. Også når det kommer til myggenet findes der nemlig forskellige designs, så du har mulighed for at vælge en stil, som passer til lige netop dit barn.

Du finder myggenet til drenge og til piger, som adskiller sig ved forskellige farver, mens mange myggenet også kommer med forskellige motiver.

På den måde har dit barn noget sjovt at kigge på, når han eller hun vågner fra sin lur, mens de forskellige farver også kan være med til at skabe en hyggelig stemning med flot og farverigt lys inde i barnevognen.

Endeligt giver myggenet i forskellige designs dig også god mulighed for at vælge en model, som matcher den lilles barnevogn, eller som passer helt perfekt ind i farvesammensætningen på børneværelset.

Myggenet af høj kvalitet hos Luxkidz

Der er ikke noget værre end myggenet, der er fyldt med huller efter kun få ganges brug. Derfor sælger vi kun myggenet af høj kvalitet her hos Luxkidz.

På den måde kan du være sikker på, at du får et produkt, som kan holde til at blive brugt, og som garanterer at holde insekter væk fra dit barn i rigtig lang tid fremover, hvis du sørger for at passe godt på det.

Product added to wishlist