Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
209 kr. 280 kr.
Filter

Bikinier

https://luxkidz.dk/14720-home_default/konges-slojd-bikini-manuca-orange-sorbet.jpg
https://luxkidz.dk/14720-home_default/konges-slojd-bikini-manuca-orange-sorbet.jpg
Konges Sløjd Bikini -...

Konges Sløjd Bikini -...

Pris
Normalpris 299,95 kr. -50% 149,98 kr.
  • -50%
0
https://luxkidz.dk/13693-home_default/bikini-nicola-hawaiian-flowers.jpg
https://luxkidz.dk/13694-home_default/bikini-nicola-hawaiian-flowers.jpg
Molo Bikini - Nicola -...

Molo Bikini - Nicola -...

Pris
Normalpris 399,95 kr. -50% 199,98 kr.
  • -50%
1
https://luxkidz.dk/13100-home_default/hummel-bikini-zuri-scarlet-ibis.jpg
https://luxkidz.dk/13104-home_default/hummel-bikini-zuri-scarlet-ibis.jpg
Hummel Bikini - Zuri -...

Hummel Bikini - Zuri -...

Pris
Normalpris 299,95 kr. -50% 149,98 kr.
  • -50%
2
https://luxkidz.dk/11506-home_default/the-new-bikini-tiki-floral-aop.jpg
https://luxkidz.dk/11506-home_default/the-new-bikini-tiki-floral-aop.jpg
The New Bikini - Tiki -...

The New Bikini - Tiki -...

Pris
Normalpris 349,95 kr. -50% 174,98 kr.
  • -50%
3

Når solen står højt, og varmen hængt tungt over landet, er der ikke noget som en tur til stranden for at nyde det varme vejr, det lækre sand og de kølige bølger. Til det formål skal din pige selvfølgelig have en smart bikini, som giver gode muligheder for sjov i vandet og luft til kroppen.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af bikinier i praktiske og smarte designs, som giver dit barn de bedste muligheder for at nyde en tur til stranden.

Her hos Luxkidz finder du lækre bikinier fra førende og populære brands, hvor du bl.a. kan vælge imellem:

Det perfekte tilbehør til en god sommer

Når klokken ringer ud på sidste skoledag før skolens sommerferie, er det store forventninger til de kommende uger, der fylder maverne i de fleste børn. Den lange sommerferie er ensbetydende med store og nye oplevelser, hygge med familien og selvfølgelig en masse sol og strand.

I Danmark er det køligt en stor del af året, og når sommer og sol endelig er her, er det derfor vigtigt at nyde alle øjeblikke og suge solen til sig.

Alt dette skal dine børn naturligvis have de bedste forudsætninger for, hvilket bl.a. betyder, at du som forældre skal købe det helt rette sommertøj til dine børn. Det gode sommertøj omfatter bl.a. et par lækre sandaler, der kan give luft til fødderne på de ekstra varme dage, mens løst og lækkert tøj i sommerens varme farver naturligvis også er et must.

Og så er der selvfølgelig badetøjet. Alle børn elsker at komme en tur på stranden, der byder på et væld af spændende muligheder for sjov og opdagelse, som børnene ikke har i det daglige, hvis du bor langt fra vandet.

Derfor er en smart bikini det helt rette valg til din pige, der ikke kan gå nok af sol, sommer og strand. Med en bikini kan du give din pige den ultimative frihed til at nyde alle de gode ting ved stranden og den danske sommer.

Med en bikini har dit barn nemlig et praktisk og smart stykke tøj, som sidder godt om kroppen, hvilket gør bikinien perfekt til at hoppe rundt i bølgerne og svømme sig en tur, når strandens sand bliver for varmt.

På samme tid sørger bikiniens åbne design for, at der kommer masser af frisk luft til kroppen, så den lille ikke har det for varmt, mens det på samme tid betyder, at bikinien tørrer hurtigt igen, når din pige kommer op af vandet.

Bikini til svømmehallen

En bikini kan selvfølgelig ikke kun bruges til stranden. Også når skoleskemaet står på svømmeundervisning, eller når din pige vil i svømmehallen med sine venner, er en bikini et must at have med i tasken.

Til svømning giver en bikinis smarte design og gode pasform de rette forudsætninger for at glide nemt gennem vandet, mens designet på samme tid sørger for, at der heller ikke er nogen fare for, at bikinien falder af undervejs.

En bikinis praktiske design er således også et godt valg på højde med badedragter og lignende til svømmehallen, hvor det ikke handler om sol og afslapning som på stranden.

Bikini til vandleg i haven

Mange børn er nok ærgerlige over, at det ikke er muligt at være på stranden eller i svømmehallen hele tiden. Heldigvis er det også muligt at lege med vand hjemme i haven, hvorfor der ikke er nogen grund til at være ked af det, hvis det pludselig bliver varmt og solrigt uden for skolernes sommerferie.

Til vandleg i haven er en bikini også det helt rigtige valg til din pige, hvor bikiniens design giver rig mulighed for fri bevægelse i badebassinet eller under havevanderen.

Overvej en sporty bikini til det aktive barn

Hvis din pige elsker at være aktiv i sin bikini, kan du med fordel vælge en model, som er lidt mere sporty i designet, og som sidder lidt bedre på kroppen end andre bikinier.

En sporty bikini kan således være det helt rette valg til pigen, der elsker at spille volleyball på stranden, svømme langt og hurtigt i svømmehallen eller slå saltomortaler og lave araberspring hjemme i haven mens der leges med vand.

Til disse aktiviteter kan en ekstra sporty bikini være praktisk at have på, så din pige får de absolut bedste betingelser for fri og behagelig bevægelse under de fysiske aktiviteter.

Bikinier i farverige og moderigtige designs

Hvis din lille pige ikke er helt så lille længere, er der gode chancer for, at hun er begyndt at gå op i, hvordan hun tager sig ud i det daglige. Det kan gøre det svært som forældre at vælge tøj til sit barn, når hun begynder at være kræsen, men med udvalget af smarte bikinier her på siden, kan du være sikker på at finde noget, som passer til din piges moderigtige smag.

Her finder du stilrene bikinier fyldt med flotte farver og mønstrer, som ikke bare passer perfekt til en solbeskinnet sommerdag, men som også passer helt perfekt ind i tidens mode, hvor prints- og motiver i alle verdens farver tegner modebilledet i disse år.

Med en bikini fra Luxkidz og vores moderigtige brands vil din pige således komme til at se smart ud på både stranden, i svømmehallen og derhjemme i haven, hvilket er noget, som de fleste piger vil sætte stor pris.

Bikinier til alle piger hos Luxkidz

Her hos Luxkidz kan du finde smarte og praktiske bikinier til dine piger i alle aldre, mens de mange forskellige designs sikrer, at der er noget for enhver smag. Du finder således også mere diskrete designs, hvis din pige ikke er til stærke farver og sprudlende motiver. De mere neutrale bikinier kommer dog stadig i stilrene designs og varme farver, men de mindre iøjnefaldende motiver og farver sørger for at gøre det hele lidt mere diskret.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Det er helt normalt som forældre at være lidt rådvild i forhold til, hvad din pige egentlig gerne vil have. Derfor kan du med fordel tage din pige hånden og kigge her på siden med hende, så du kan være sikker på, at du får købt den helt rette bikini her hos Luxkidz.

Product added to wishlist