Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Køn
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
549 kr. 550 kr.
Filter

Fødselsdagstog

https://luxkidz.dk/5535-home_default/konges-sloejd-foedselsdagstog-ballerina.jpg
https://luxkidz.dk/5536-home_default/konges-sloejd-foedselsdagstog-ballerina.jpg
Konges Sløjd Fødselsdagstog...

Konges Sløjd Fødselsdagstog...

Pris
549,95 kr.
0
https://luxkidz.dk/5534-home_default/konges-sloejd-foedselsdagstog-multi.jpg
https://luxkidz.dk/5534-home_default/konges-sloejd-foedselsdagstog-multi.jpg
Konges Sløjd Fødselsdagstog...

Konges Sløjd Fødselsdagstog...

Pris
549,95 kr.
1
https://luxkidz.dk/4263-home_default/konges-sloejd-foedselsdagstog-staerk-mand.jpg
https://luxkidz.dk/4264-home_default/konges-sloejd-foedselsdagstog-staerk-mand.jpg
Konges Sløjd Fødselsdagstog...

Konges Sløjd Fødselsdagstog...

Pris
549,95 kr.
2

Fødselsdagstog

Hvis du er på udkig efter et dekorativt element, som kan pryde enhver børnefødselsdag, er et fødselsdagstog det helt rette valg. Fødselsdagstog er søde sammensætninger, som kan bringe smilet frem hos ethvert barn, og som vil være med til at gøre fødselsdagen mere børnevenlig.

Derfor har vi samlet vores udvalg af fødselsdagstog her på siden, hvor du kan vælge mellem flere forskellige dekorative tog til den næste børnefødselsdag eller anden begivenhed i familien.

Hvad er et fødselsdagstog?

Et fødselsdagstog er en form for legetøj, som dog hovedsageligt er tiltænkt dekorative formål. Det originale fødselsdagstog blev også kaldt for et navnetog, hvor der kunne købes forskellige vogne til toget med diverse af alfabetets bogstaver, så barnets navn kunne sammensættes af vogne i toget og derved skabe glæde gennem denne anderledes dekoration til eksempelvis en børnefødselsdag eller en barnedåb.

Til en barnedåb har et klassisk navnetog været yderst populært, da det markerer den store dag på en helt speciel måde med en gave, der kan gemmes væk og bruges senere til andre store begivenhed, hvor det er barnet, som er i centrum.

Tanken med de mere moderne fødselsdagstog er nogenlunde den samme. I dag behøver et fødselsdagstog dog ikke nødvendigvis at indeholde bogstaver eller et navn på barnet, hvor der i stedet typisk er skruet mere op for de dekorative elementer med flotte figurer og andre dekorationer.

Derfor er et moderne fødselsdagstog heller ikke nødvendigvis udformet som et tog. Du finder nemlig også en lang række andre muligheder for fødselsdagstog, hvor princippet med sammensatte vogne er det samme, men hvor det forreste tog er skiftet ud med eksempelvis en sjov figur, der står i spidsen for det hele og trækker de forskellige vogne afsted.

Fødselsdagstog med forskellige temaer

De moderne fødselsdagstog kommer med et væld af forskellige temaer, figurer og dekorationer, der som nævnt ikke nødvendigvis har nogen tæt visuel forbindelse til tog eller togvogne.

Det giver en masse spændende muligheder for at vælge et fødselsdagstog, som passer til lige netop dit barn og barnets interesser.

Hvis dit barn ikke interesserer sig for tog og togvogne, er de moderne fødselsdagstog her hos Luxkidz således et rigtig godt valg, da mange andre dekorative elementer kan vælges, så de passer til eksempelvis en lille prinsesse-pige, eller så de passer til drengen med interesse for lidt mere drengede ting.

Du finder således fødselsdagstog med fuld smæk på, når det kommer til søde og feminine designs, der omfatter bl.a. ballerinaer, heste og andre søde dyr, mens du til din lille dreng kan vælge et fødselsdagstog med vogne prydet af eksempelvis sportslige dekorationer og vægtløftere.

Et fødselsdagstog behøver naturligvis ikke at være kønsspecifikt, og du finder således også et udvalg med andre mere kønsneutrale dekorationer, som kan købes til både den lille dreng og den lille pige. 

Fødselsdagstog til børnefødselsdagen

Et fødselsdagstog kan bruges til mange forskellige begivenheder, men det er specielt velegnet til en børnefødselsdag i familien.

Her kan et fødselsdagstog fungerer som det centrale dekorative element på morgenbordet, hvor det vil skabe hygge og god stemning, mens det på elegant vis markerer, at dette er en særlig dag.

Hvis du har inviteret hele familien på børnefødselsdag, kan et fødselsdagstog også fungerer som dekorativt element på gavebordet, hvor det vil passer perfekt ind mellem alle de flotte pakker.

Et fødselsdagstog kan tages frem år efter år, og det kan således blive til en god tradition, der vil vække klare og gode minder hos barnet, når han eller hun hvert år bliver præsenteret for sit fødselsdagstog ved sin fødselsdag.

Et fødselsdagstog kan således blive i familien i rigtig mange år, og også når barnet blive ældre og senere voksen, vil det flotte og dekorative fødselsdagstog altid minder om en skøn, sorgløs og lykkelig tid i familiens varme skød.

Fødselsdagstog med lys

Vores udvalg af fødselsdagstog her hos Luxkidz omfatter også fødselsdagstog med plads til stearinlys.

Dette element kan skrue yderligere op for det dekorative aspekt ved et fødselsdagstog, og det er med til at gøre de i forvejen spændene tog endnu mere interessant for barnet, som fejres i forbindelse med eksempelvis en fødselsdag.

Lysene kan sættes i enkelte af vognene i fødselsdagstoget, hvor det er designet således, at lyset passer naturligt ind.

Et stearinlys i et fødselsdagstog kan således eksempelvis være en naturlig del af en vognenes dekorationer, så det hele kommer til at spille rigtig godt sammen, og så lysene ikke kommer til at stikke akavet ud fra det eksisterende design.

Tilføj flere vogne

Et fødselsdagstog er en fantastisk ting, fordi det aldrig behøver at være det samme. Det er nemlig altid muligt at tilføje flere vogne, så toget og dets historie altid kan udvikle sig.

Du kan eksempelvis købe et nyt fødselsdagstog, hvis det gamle trænger til en opdatering. Du kan således sætte det nye fødselsdagstog sammen med vognene fra det gamle, så alle de minder, der er forbundet med de gamle vogne, ikke forsvinder.

På samme tid vil de nye vogne fra det nye fødselsdagstog give nye minder, og et nyt fødselsdagstog vil således være en god overraskelse til en børnefødselsdag.

Fødselsdagstog som dekoration på børneværelset

Hvis du synes, det er en skam at gemme de smukke og dekorative fødselsdagstog væk hele året for kun at tage det frem på barnets fødselsdag, kan du naturligvis også vælge at have det stående fremme hele tiden.

De fantasifulde figurer i et fødselsdagstog her fra Luxkidz gør det eksempelvis til et perfekt dekorativt element på børneværelset, hvor de flotte og kreative dekorationer altid vil være i stand til at inspirere den lille til leg.

Et fødselsdagstog kan placeres sikkert højt oppe på en reol eller en hylde, så det kan stråle udover rummet, mens det på samme tid er i sikkerhed for nysgerrige barnefingre, der gerne vil røre og så videre.

Product added to wishlist