Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Køn
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
2000 kr. 2000 kr.
Filter

Soveposer

https://luxkidz.dk/7582-home_default/konges-slojd-sovepose-nemuri-med-plade-choco-bean.jpg
https://luxkidz.dk/7582-home_default/konges-slojd-sovepose-nemuri-med-plade-choco-bean.jpg
Konges Sløjd Sovepose -...

Konges Sløjd Sovepose -...

Pris
1.999,95 kr.
0
https://luxkidz.dk/7584-home_default/konges-slojd-sovepose-nemuri-med-plade-walnut.jpg
https://luxkidz.dk/7584-home_default/konges-slojd-sovepose-nemuri-med-plade-walnut.jpg
Konges Sløjd Sovepose -...

Konges Sløjd Sovepose -...

Pris
2.000,00 kr.
1
https://luxkidz.dk/3518-home_default/sovepose-nemuri-med-plade-moss-grey.jpg
https://luxkidz.dk/3518-home_default/sovepose-nemuri-med-plade-moss-grey.jpg
Konges Sløjd Sovepose -...

Konges Sløjd Sovepose -...

Pris
1.999,95 kr.
2
https://luxkidz.dk/3519-home_default/sovepose-nemuri-med-plade-louloudi.jpg
https://luxkidz.dk/3519-home_default/sovepose-nemuri-med-plade-louloudi.jpg
Konges Sløjd Sovepose -...

Konges Sløjd Sovepose -...

Pris
1.999,95 kr.
3

Hvis du leder efter et praktisk alternativ til dynen til din baby eller dit barns seng, kan en sovepose til børn være det helt rette valg for dig. En sovepose til babyer eller børn er ikke nødvendigvis lig med camping i det fri men med en god og varm nattesøvn, hvorfor en sovepose kan blive et praktisk stykke tilbehør til din hverdag med den lille.

Derfor har vi samlet vores udvalg af soveposer til babyer og børn her på siden, så du kan vælge noget andet end den upraktiske dyne, der nemt blive sparket væk under nattesøvnen.

En varm nattesøvn med en sovepose

De fleste forældre kender til det problem, at den lille får sparket dynen af i løbet af natten, hvorfor en kold opvågning kan blive en konsekvens. Det er helt normalt, at babyer og små børn bevæger sig under søvnen, hvorfor dynen også ofte kan ryge af. Men når den lille endnu ikke har lært at tage sin dyne over sig igen, må du som forældre gøre noget for at sikre, at dit barn ikke kommer til at fryse om natten.

Hvis dit barn kommer til at ligge koldt i mange timer om natten, øger det risikoen for sygdom, og det vil du som forældre naturligvis for alt i verden gerne undgå.

Netop derfor er en sovepose til babyer og børn et praktisk alternativ til dynen, da soveposen ikke kan sparkes af under søvnen, hvorfor du som forældre kan få en mere rolige nattesøvn uden bekymringer for, at den lille kommer til at fryse i løbet af natten.

En sovepose til babyer og børn er designet på samme måde som de soveposer, du kender fra dine campingture, hvor der dog også er nogle væsentlige forskellige. For det første er en sovepose til babyer og børn lavet i blødere og mere behagelige materialer, så de minder mere om en lukket dyne, mens mange soveposer også kan åbnes og lukkes på en nemmere og mere praktisk måde end det, du kender fra traditionelle soveposer.

Det gør det nemt for dig hurtigt at få den lille ud af soveposen, når det er tid til de natlige måltider, mens barnet af samme grundt også nemt kan placeres i soveposen, når det er tid til at sove igen.

Dertil kommer nogle soveposer til de helt små også med håndtag, som gør det muligt for dig at bære rundt på den lille, hvis det bliver nødvendigt.

Sovepose til alle børn

En sovepose er et rigtig godt valg til barnet, der sover uroligt, da soveposen altid sørger for at holde den lille varm på kolde nætter. Det er nemlig praktisk talt umuligt at sparke en sovepose af – lige meget hvor uroligt dit barn sover.

Men en sovepose er ikke kun relevant for børn, der sover uroligt. Alle små børn kan nemlig få gavn af en sovepose, da soveposen giver barnet en varm og tryg fornemmelse natten igennem. Mange små børn føler sig mere trygge, når de er helt omsluttet af en eksempelvis en sovepose, da det minder barnet om de gode stunder inde i mors mave.

Derfor kan en sovepose også være med til at forbedre nattesøvnen for den lille, da han eller hun vil føle soveposens varme kram natten igennem.

Hvornår kan dit barn bruge en sovepose?

En sovepose kan bruges, så snart den lille kommer ud af mors mave. De første dage, uger og måneder vil barnet typisk sove uroligt, hvorfor det allerede fra fødslen kan hjælpe med en sovepose, som kan give den lille tryghed både nat og dag, så han eller hun får nemmere ved at falde i søvn i mors fravær.

En sovepose er helt oplagt at bruge til en nyfødt, men den er bestemt også brugbar for babyer, der er lidt ældre, og du kan faktisk bruge en sovepose, helt indtil barnet er 12 måneder gammelt.

Soveposer i gode materialer og høj kvalitet

Når den lille skal pakkes godt og tæt ind i sin sovepose, er det alfa og omega, at barnet har en god oplevelse undervejs. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du vælger en sovepose i høj kvalitet, som sikrer den bedste og blødeste komfort for dit barn.

Når dit barn skal sove i soveposen mange timer hver dag, må der ikke gås på kompromis med kvalitet, da det vil forstyrre nattesøvnen for både barn og forældre. Vælger du til gengæld en sovepose i den helt rette kvalitet og komfort, er du godt på vej til at give den lille og dig selv en længere og bedre nattesøvn.

Derfor sælger vi naturligvis kun soveposer i høj kvalitet her hos Luxkidz, så du er garanteret et produkt, som giver dit barn de absolut bedste betingelser for en god og behagelig søvn med al den varme, som er nødvendig – hele natten igennem.

Soveposer i flotte farver og moderne designs

En sovepose skal selvfølgelig ikke bare være komfortabel og komme i en høj kvalitet – den skal også være moderne og smart at se på. Her hos Luxkidz forstår vi dit behov som forældre for noget tilbehør til den lille, som passer ind i det moderne hjem, og som på samme tid lever op til alle dine krav inden for funktionalitet.

Derfor gør vi en dyd ud af at udvælge produkter som soveposer og meget andet, der er med på moden, så du kan købe ind hos os med sikkerheden om, at din sovepose kommer til at passe helt perfekt ind på børneværelset eller i stuen.

Det betyder bl.a., at du finder soveposer i flotte og smarte farver, som på samme tid også får den lille til at se absolut bedårende ud, når han eller hun ligger og sover.

Soveposer til søvn på farten

En sovepose til den lille egner sig også helt perfekt til turene i barnevognen, hvor soveposens varme hjælper rigtig godt til at holde den lille varm vinteren igennem, mens soveposens kram også hjælper med at få den lille til at føle sig tryg i de fremmede omgivelser.

Det samme gælder, når den lille skal sove i en fremmed seng hos eksempelvis sine bedsteforældre, hvor den velkendte og trygge sovepose hjælper til at få barnet til at slappe af og falde i søvn.

Product added to wishlist