Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Køn
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
179 kr. 245 kr.
Filter

Natdragter

https://luxkidz.dk/10566-home_default/celavi-natdragt-blomster-narcissus.jpg
https://luxkidz.dk/10566-home_default/celavi-natdragt-blomster-narcissus.jpg
Celavi Natdragt - Blomster...

Celavi Natdragt - Blomster...

Pris
179,95 kr.
0
https://luxkidz.dk/10564-home_default/celavi-natdragt-space-balsam-green.jpg
https://luxkidz.dk/10564-home_default/celavi-natdragt-space-balsam-green.jpg
Celavi Natdragt - Space -...

Celavi Natdragt - Space -...

Pris
179,95 kr.
1
https://luxkidz.dk/10563-home_default/celavi-natdragt-space-dress-blues.jpg
https://luxkidz.dk/10563-home_default/celavi-natdragt-space-dress-blues.jpg
Celavi Natdragt - Space -...

Celavi Natdragt - Space -...

Pris
179,95 kr.
2
https://luxkidz.dk/10562-home_default/celavi-natdragt-blomster-withered-rose.jpg
https://luxkidz.dk/10562-home_default/celavi-natdragt-blomster-withered-rose.jpg
Celavi Natdragt - Blomster...

Celavi Natdragt - Blomster...

Pris
179,95 kr.
3
https://luxkidz.dk/9530-home_default/mini-a-ture-natdragt-yao-2-pak-green.jpg
https://luxkidz.dk/9531-home_default/mini-a-ture-natdragt-yao-2-pak-green.jpg
Mini A Ture Natdragt - Yao...

Mini A Ture Natdragt - Yao...

Pris
Normalpris 349,95 kr. -60% 139,98 kr.
  • -60%
4

Natdragter

Er du på udkig efter noget nattøj, som kan få din lille baby til at føle sig tryg og varm om natten? Så skal du overveje at købe en af vores smarte natdragter her på siden, der kommer med rigtig mange fordele for den lille dreng eller pige i din familie.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af det praktiske og hyggelige sovetøj, som ethvert barn vil elske at komme i, når klokken slår sengetid.

Her hos Luxkidz finder du dit barns nye natdragt i en høj kvalitet, mens vores flotte designs vil få din lille engel til at se absolut bedårende ud, når han eller hun ligger og putter i sin barnevogn, vugge eller tremmeseng.

Hvad er en natdragt?

En natdragt er kort sagt et stykke nattøj, som er helt perfekt til din lille baby. Natdragten er en hel dragt i kun en enkelt del, som kommer i et behageligt og blødt design, der giver de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

Der kommer mange fordele med at vælge en natdragt til dit barn, hvor nogle af dem er:

  • At en natdragt kan blive en del af en god putterutine
  • At en natdragt skaber tryghed
  • At en natdragt giver varme om natten

En god putterutine

Er det nødvendigt at skifte dagens babytøj ud med nattøj? Svaret er, at det kan være en rigtig god idé at skifte bukser, bodyer og andet dagstøj ud med noget nattøj af flere årsager.

En af årsagerne er, at du på den måde får en god mulighed for at markere, at nu er dagen forbi, og at det således er blevet tid til at lukke øjnene og sove.

Som baby er det ikke altid nemt at finde ud af, hvad der er nat, og hvad der er dag, og som konsekvens kan det være svært at få den lille til at falde på plads i en god rutine med regelmæssige sovetidspunkter og en søvn, der varer natten igennem.

Derfor er en af dine ypperste opgaver som forældre til en lille ny at lære barnet om forskellen på nat og dag, og at nat er beregnet til søvn, mens dag er for sjov og leg.

Men hvordan gør du det? Det kan du bl.a. gøre ved at etablere en god putterutine, fra barnet er kun få måneder gammelt. En god putterutine kan involvere et bad, en sang eller lignende, og så er det også en rigtig god idé at inkludere et tøjskift.

Ved at gøre det til et ritual at skifte fra dagstøj til nattøj som eksempelvis en natdragt lærer den lille lige så stille at forstå, hvornår det er tid til at sove, da skiftet til nattøj samt eventuelle andre aktiviteter før sengetid markere netop dette.

Det er en af grundene til, at det kan betale sig at investere i en natdragt, og det kan således også hjælpe dig som forældre til at få den lille til at falde til ro og således selv få en bedre nattesøvn.

Masser af tryghed med en natdragt

En anden fordel ved at vælge en lækker natdragt til din baby er, at en natdragt er med til at give den lille en følelse af tryghed.

Hvis din baby bliver puttet i den samme natdragt hver aften, hjælper det til at få den lille til at slappe af, da natdragtens velkendte tryghed vil minde den lille om, at alt er, som det plejer at være, og at der derfor ikke er nogle problemer med at lukke øjnene og falde til ro.

Det er en fordel, når du putter den lille derhjemme, men det er især også en fordel, når du og din baby forlader hjemmets trygge rammer og begiver jer ud på en rejse og et besøg hos eksempelvis barnets bedsteforældre.

Det kan være en udfordring at få en baby til at sove et andet sted end det vante børneværelse, og det handler derfor for dig som forældre om at skabe et trygt og velkendt miljø, selvom I er på besøg hos bedsteforældre eller lignende.

Her er ting som den velkendte sut, en bamse og den dejlige natdragt noget af det, som kan få den lille til at slappe af og falde i søvn, selvom omgivelserne har forandret sig og som konsekvens forårsaget uro og nervøsitet hos den lille.

Varme på de kølige nætter

Den tredje og helt store fordel ved en natdragt er, at den fungerer som en varm beklædning for den lille om natten.

I et land som Danmark bliver det ofte rigtig koldt om natten, og selvom du prøver at holde en god temperatur på børneværelset, er det ikke sikkert, at det altid er tilstrækkeligt til at lade den lille sove uden noget varmt på kroppen.

Derfor dækker du selvfølgelig den lille til med en god dyne ved sengetid, men hvad gør du så, når den lille i løbet af natten sparker sin dyne af?

Som forældre kan du ikke overvåget barnet natten lang, men ved at klæde den lille på med en varm og behagelig natdragt, kan du sikre, at barnet kan holde varmen, selvom dynen skulle ryge af i nattens løb.

Det er meget normalt, at en baby sparker sin dyne af, og en varm natdragt er derfor et must til de kolde måneder, hvis der bliver køligt i dit hjem om natten.

Natdragter i søde designs og høj kvalitet hos Luxkidz

Natdragter er praktiske beklædningsdele, som på samme tid får den lille til at se kær og bedårende ud.

Det skyldes det store udvalg af flotte og søde designs her på siden, som vi har udvalgt specielt til at få dit barn til at se yndig ud, mens dragterne på samme tid kommer i en høj kvalitet, der giver komfort til den lille natten lang.

Product added to wishlist