Tilbage til top
Gratis fragt i Danmark
Lynhurtig levering
Nemt retursystem
30 dages bytteservice

Filtrer efter:

Størrelse
Vis alle muligheder.. Skjul
Køn
Vis alle muligheder.. Skjul
Mærker
Vis alle muligheder.. Skjul
Prisfilter
69 kr. 188 kr.
Filter

Badesandaler

https://luxkidz.dk/13698-home_default/havaianas-zeppo-hawaiian-ocean.jpg
https://luxkidz.dk/13699-home_default/havaianas-zeppo-hawaiian-ocean.jpg
Molo Havaianas - Zeppo -...

Molo Havaianas - Zeppo -...

Pris
Normalpris 99,95 kr. -50% 49,98 kr.
  • -50%
0
https://luxkidz.dk/4239-home_default/konges-sloejd-havaianas-lemon.jpg
https://luxkidz.dk/4240-home_default/konges-sloejd-havaianas-lemon.jpg
Konges Sløjd Havaianas - Lemon

Konges Sløjd Havaianas - Lemon

Pris
Normalpris 249,95 kr. -50% 124,98 kr.
  • -50%
1
https://luxkidz.dk/2823-home_default/klipklapper-zeppo-above-ocean.jpg
https://luxkidz.dk/2823-home_default/klipklapper-zeppo-above-ocean.jpg
Molo Klipklapper - Zeppo -...

Molo Klipklapper - Zeppo -...

Pris
Normalpris 99,95 kr. -50% 49,98 kr.
  • -50%
2
https://luxkidz.dk/2161-home_default/molo-zeppo-penguin-stripe.jpg
https://luxkidz.dk/2161-home_default/molo-zeppo-penguin-stripe.jpg
Molo Badesandal - Zeppo -...

Molo Badesandal - Zeppo -...

Pris
Normalpris 99,95 kr. -50% 49,98 kr.
  • -50%
3

Når sommeren banker på døren, er et par gode badesandaler et must for alle børn, der gerne vil ud og nyde livet i det varme vejr.

Derfor har vi samlet et udvalg af badesandaler til børn i alle aldre lige her på siden, så du kan give dit barn noget lækkert fodtøj, som giver luft og sol til de små fusser, når den står på eksempelvis strandtur i sommervarmen.

Badesandaler til strandturen

Sol, sommer og strand hænger uløseligt sammen for mange børn. Når skolernes sommerferie skydes i gang, er det således med store forventninger om strandture med familien og vennerne, at børnene vender hjem fra skole for sidste gang før den lange ferie.

De fleste børn elsker at komme på stranden, der altid byder på et væld af gode muligheder for sjove lege og nye opdagelser.

På stranden kan børn i alle aldre give sig i kast med sjove aktiviteter som eksempelvis at lege og hygge ved vandkantens bølgeskvulp, at svømme rundt med badedyr og dykkerbriller ude på det dybere vand, at bygge sandslotte og andre spændende ting i det våde sand på stranden, at spille fodbold, volleybold, kaste med frisbee oppe på stranden samt meget, meget mere.

Alt dette kræver naturligvis den rette beklædning, og det gælder også for det, der skal sidde på fødderne. Her er et par gode badesandaler naturligvis helt oplagte, da de kommer med mange fordele ved brug på stranden.

Blandt fordelene er eksempelvis:

  • At badesandaler er praktiske at have på, når den lille bevæger sig henover en stenet sandstrand
  • At badesandaler er hurtige at komme ud af og ind i igen mellem eksempelvis en fodboldkamp eller en tur i bølgerne
  • At badesandaler kan holde til at blive våde under brug, mens de også tørrer hurtigt igen

Derfor er et sæt badesandaler et helt uundværligt stykke tilbehør til enhver strandtur. Tænk bare over, hvor frygteligt det er at bevæge sig over en stenet strand eller en brandvarm sandstrand i bare tæer, samt hvor tidskrævende det er at få et par sko af og på hver gang, du gerne vil bevæge dig. For slet ikke at tale om irritationen ved at få sand i skoene.

Alle disse problemer løser et par badesandaler, som derfor er med til at gøre strandturen både nemmere, sjovere og mere behagelig for et hvert barn.

Badesandaler til poolen eller svømmehallen

Hvis din sommerferie går til et sommerhus i Danmark eller et feriested sydpå, hvor der er pool, er et par gode badesandaler også helt uundværlige.

Her kan det være farligt for de små at løbe eller gå rundt om poolen i bare tæer, da de bare klinker ved poolkanten hurtigt bliver glatte som is, når det bliver våde. Denne fare hjælper et par badesandaler dog med at afværge, da sandalernes gummibund sikrer god kontakt med poolens klinker sammenlignet med en glat barnefod.

Det samme gælder for en tur i svømmehallen, hvor det ikke altid er optimalt at hoppe rundt på det glatte svømmehalsgulv i bare tæer. Her er den samme fare for at glide og slå sig altid tilstedeværende, hvorfor et par gode badesandaler kan hjælpe med at afværge de værste ulykker, når dit barn er i svømmehallen med sine venner eller med dig og resten af familien.

Her har badesandaler desuden den fordel, at de beskytter barnets fødder i fællesbadet, så barnet ikke risikere at komme hjem smittet med fodvorter eller anden sygdom, der smitter gennem vandet til fødderne.  

Badesandaler til brug i haven

Et par gode og behagelige badesandaler behøver ikke kun at blive brugt i forbindelse med en strandtur eller ved poolkanten. Badesandaler er også et yderst praktisk fodtøj i hjemmet, hvor de giver god luft til barnets fødder på de varme dage i haven.

Derhjemme kan barnet også nyde godt af badesandalernes mange andre fordele. Her er et par badesandaler bl.a. nemme at komme ind og ud af, når barnet bevæger sig mellem hus os have. Her vil den lille helt sikkert være taknemmelig for, at han eller hun ikke skal stoppe op og binde sine snørebånd, hver gang der er brug for en vand- eller tissepause inden dørs mellem de sommerlige aktiviteter i haven eller på terrassen.

Også når den står på vandleg med enten havepool eller havesprinkler er et par lækre badesandaler gode at have. Badesandalerne er perfekte at hoppe rundt i med de våde børnefødder, mens badesandalerne på samme tid giver barnet god mulighed for at bevæge sig på hårde underlag imens.

Badesandalerne beskytter således de små fødder under leg i haven, mens de på samme tid tåler at blive våde igen og igen.

Klassiske badesandaler: overvej flip flop sko

Her på siden finder du bl.a. de klassiske badesandaler med en flad bund og en strop mellem tæerne – og kaldet flip flop sko. Disse badesandaler er praktiske til enhver tur på stranden, i poolen eller i svømmehallen, da det simple men smarte design gør det muligt for et hvert barn at smide sandalerne på eksempelvis poolkanten på et splitsekund, så barnet ikke spilder tiden på eksempelvis at åbne snørebånd, velcrobånd eller lignende.

Den bløde gummibånd gør desuden disse badesandaler behagelige at have på, mens bare synet af de smarte flip flop badesandaler straks henleder tanker på sommer, sol og gode stunder.

Badesandaler i moderigtige designs og sommerlige farver

Mange børn vil naturligvis gerne have noget fodtøj, som er smart og pænt at se på. Det gælder også for badesandalerne, hvorfor vi har gjort en dyd ud af at udvælge smarte og moderigtige badesandaler, som kan tilfredsstille et hvert barns behov for stilrent og sommerligt fodtøj.

Her på siden finder du badesandaler i flotte og farverige designs, som får et hvert barn til at tænke på sommer og sol. De farverige designs omfatter også ofte flotte prints med sjove motiver, som er spændende at kigge på, mens de også kan sætte fantasien i gang hos et hvert nysgerrigt barn.

Masser af farver og sjove motiver er 100 % sommerligt, mens det på samme tid passer ind i tidens mode, så du som forældre kan give dit barn noget praktisk fodtøj til sommer og sol, som også giver den lille kant med noget moderne på fødderne.

Product added to wishlist